За Нас

Създадохме фирма „Булгаргаз БГ” ООД с цел да разширим кръга от услуги и трайно да навлезем на пазара на инсталаторска дейност на територията на България.

Основната цел на нашите специалисти е даване на клиента право на избор за постигане на максимален комфорт, оптимизация на разходите и висока производителност при използването на енергоносителите Предмета на дейност е проектиране, изграждане и поддръжка на газови, отоплителни и ВиК инсталации, както на жилищни и промишлени сгради, така и на едно фамилни къщи и апартаменти.

Използвайки собствения си опит и опита на световно признати фирми, ние работим за удовлетворяване на нарастващите потребности на българските граждани от екологично чиста и икономически ефективна енергия за постигане на максимален комфорт в дома и на работното място. Работим с екип квалифицирани специалисти с богат опит в сферата на битовата газификация и отопление и с всички необходими сертификати и разрешителни.

Фирмата притежава необходимата техника и разполага с акредитирани специалисти за проектиране, изграждане, ремонт и поддръжка на съоръжения и инсталации от енергийната инфраструктура . Нашата мисия е да осигурим високо качество на услуги и да изградим доверие и дълготрайни търговски взаимоотношения с нашите клиенти..

Използвайки собствения си опит и опита на световно признати фирми, ние работим за удовлетворяване на нарастващите потребности на българските граждани от екологично чиста и икономически ефективна енергия за постигане на максимален комфорт в дома и на работното място.

opit i celiОсновната цел на нашите специалисти е даване на клиента право на избор за постигане на максимален комфорт, оптимизация на разходите и висока производителност при използването на енергоносителите.

Нашата мисия е да осигурим високо качество на услуги и да изградим доверие и дълготрайни търговски взаимоотношения с нашите клиенти.


Искате ли да научите повече за нас?

Свържете се на телефон 02/ 850 4124 или ни открийте тук:За фирмата

Създадохме „Булгаргаз БГ” ООД с цел да разширим кръга от услуги и трайно да навлезем на пазара на инсталаторска дейност на територията на България. Мисията ни е да осигурим висококачествени услуги, както и да изградим дълготрайни търговски взаимоотношения с нашите клиенти.

Адрес

кв. Манастирски ливади Б, бл. 66, /зад х-л ФЕСТА/
1000 София, България